Τα εστιατόρια PAPAIOANNOU αποτελούν σημεία αναφοράς της κλασικής ψαροφαγίας στην Αθήνα όπου η ανεπιτήδευτη απλότητα συναντά την κορυφαία πρώτη ύλη. Απευθύνονται στους λάτρεις του ποιοτικού φαγητού που εκτιμούν και αναγνωρίζουν τη μαεστρία που κρύβεται πίσω από κάθε δημιουργία με πρωταγωνιστές το εκλεκτό φρέσκο ψάρι και τα εποχικά προϊόντα.
Το όνομα του Γιώργου Παπαϊωάννου είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη φρεσκάδα και την υψηλή ποιότητα των θαλασσινών και των ψαρικών που προσφέρει και το μενού του αποτελεί ένα αυθεντικό γαστρονομικό ταξίδι με γεύσεις και αρώματα από τις πιο κρυφές γωνιές της Ελλάδας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
Executive Chef & Ιδρυτής
Τοποθεσίες
Ξεκινώντας από την ενδοχώρα του Πειραιά στις αρχές του ‘90, το πρώτο εστιατόριο - ναυαρχίδα μεταφέρθηκε στην Ακτή Κουμουνδούρου τον Απρίλιο του 2013 για να απογειώσει τη γαστρονομική εμπειρία των επισκεπτών του με την απαράμιλλη θέα του στο Μικρολίμανο. Η μοναδική τοποθεσία πάνω στη θάλασσα στην εμβληματική περιοχή του Πειραιά, εναρμονίζεται άψογα με το μενού ενισχύοντας περαιτέρω τα θαλασσινά αρώματα και τις γεύσεις. Τον Μάιο του 2021 ο Γιώργος Παπαϊωάννου «ανοίγει τα πανιά του» προς αναζήτηση νέου λιμανιού και «ρίχνει άγκυρα» στο Κεφαλάρι για το δεύτερο σε σειρά ομώνυμο εστιατόριό του, ενώ τον Ιούνιο του 2021 έρχεται να προστεθεί το τρίτο σημείο-σταθμός για ποιοτική ψαροφαγία στο Καβούρι, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
Μενάνδρου 3 – 5, Κηφισιά
145 61 Αθήνα
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
T: 210 6232 481 T: 210 6232 491